Обратно

Работник, производство на вино

29/10/2018 21:24

Референтен Код: HCS_RV_1018
Местоположение:
Мездра, Област Враца
Тип на работата:
Пълно Работно Време
Заплата:
[n/a]
Нашият клиент е производител на вино, притежаващ собствени лозови насаждения, със седалище и място на управление в Община Мездра.

Фирмата търси да наеме работници за целогодишна работа свързана с обработката на грозде. Работи се със специализирани за дейността машини (гроздомелачка, преса, помпи и др.) По време на гроздобер работниците се включват и в товарене и разтоварване на продукцията. Опитът на подобна длъжност е препоръчителен, но не е задължителен. С предимство са кандидатите, които умеят да работят със специализираните машини за дейността, както и тези които имат допълнителни категории към шофьорска книжка В категория.

Клиентът ни предлага трудов договор с твърда работна заплата и възможност за нейното повишаване при постигнати добри резултати от страна на работника. Предоставя се работно облекло, а за кандидатите от гр. Мездра е организиран транспорт до работното място.
Услугите ни към кандидатите са безплатни. 

Human Capital Store притежава лиценз за предоставяне на посреднически услуги номер: 1783/ 30.09.2014 

Уведомяваме Ви, че данните, които ни предоставяте, се обработват и съхраняват в съответствие с изискванията на ЗЗЛД и подлежат на специален режим на защита.
 

Целите, за които ще използваме Вашите данни са:

- да Ви бъдем полезни при намирането на нова и/или по-добра работа, стаж или друга форма на заетост;

- да Ви изпращаме съобщения по имейл, телефон, социални мрежи, регулярна поща.

 

 

Име за Контакт:
Йорданка Евтимова

Email адрес:
evtimova@humancapitalstores.com
Запази Изпратете имейл за тази работа


Реклами